Светско, а наше! Cyrillic & Iwayo ft. Dina – „Right Here“ | Trendseteri
Menu

Светско, а наше! Cyrillic & Iwayo ft. Dina – „Right Here“

Светско, а наше! Cyrillic & Iwayo ft. Dina – „Right Here“

 

После успешната соработка на „Feel Like” која што е издадена на CDeep Music и беше одлично прифатена како од македонската така и од публика од надвор.
Сирилик, Ивајо и Дина без никакви промени во тимот соработуваат и на оваа песна, овој пат насловена како „Right Here” исто така издадена на CDeep Music.
Видео записот е дело на Зоран Зонде Стојановски, а како модел во истото се појавува  Сара Дамчевска.