Започнува летната сезона | Trendseteri
Menu

Започнува летната сезона

Само едно место ви нуди права журка со добра музика

 

Бидете дел од најдобрата забава во градот. „Butler Summer Clubво Градски Парк со голема журка за отварање на летната сезона.

Од четврток, 31. мај имате конечно место во Скопје кое е достоинствено да се нарече „Club“ со права музика.

„Butler“ ве очекува во../

…четврток 31. мај  „Opening Party“

…петок 01. јуни со „DJ Menelaos Fytilis“ од познатиот „Pearl Club“ – Грција

…сабота 02. јуни со „DJ Fici“ и „DJ Branchez“

Конечно добива летото смисла за ноќните птици.