Даниела Филипова - Photoshoot | Trendseteri
Menu

Даниела Филипова – Photoshoot


Трендсетери меѓу нас со Даниела Филипова

Дефинитивно оваа година што изминува е година на атрактивните и млади девојки. 

Но, за да ја заокружиме 2019 година, погледнете ја фотосесијата што ја подготвивме за вас и уживајте. Една од младите девојки е Даниела во аутфит на Бутик Infinity.

Model: Daniela Filipova

Outfit: Бутик Infinity

Accessoires: Biseri Risteski

Make up: Дани FREEDOM

Photo by: Небојша Петревски, студио “PROCAM

Video: Стефан Димитриески

Location: “Brick Eat” и “Park Hotel & Spa