Сашка - Трендсетерка која знае што сака | Trendseteri
Menu

Сашка – Трендсетерка која знае што сака

Трендсетери меѓу нас, со Сашка


Дамата по која дефинитивно се вртат сите кога ќе помине е Сашка Тортевска-Стојановска. Зелените заводливи очи, нога од два метра и задник ала Џеј  Ло, ја направија оваа млада сопруга и мама на две дечиња, Борјан и Диона  најсекси скопјанка и пред сè трендсетерка.

Сашка е Ин и кога е во теретана и кога е на денско кафе-шема. Нејзе ретко ќе ја видите несредена. За себе вели дека е успешна бизниз шена, мајка и сопруга. Младите скопјани буквално вратови шинаа кога таа ќе помине на јака штикла од 16 см. Таа е пример за модерна македонска жена од која можат да учат помладите девојки. Еве и зошто!!!