Ресторан | Trendseteri
Menu

Tag: Ресторан

Најубава „Бајка“

3091
Најсреќниот ден во животот конечно како во „Бајка“   Во прекрасен амбиент во природата кон периферијата на Скопје, Ресторанот…

Кралот на брзата храна

4107
Кралот на плескавиците со ресторан во Македонскиот Бисер   Имено, Горан Драгошановиќ, попознат како „Вили“ Крал на плескавиците отвара…

„Osteria Francescana“- Најдобриот ресторан…

1918
„Osteria Francescana“ – Најдобриот ресторан на Светот   Најдобриот ресторан на светот е италијанскиот „Остериа Франческана“ во Модена, беше објавено на свеченост…

DejaVu Capitol Mall

3881
DejaVu – лидер во гастрономијата во Македонија   DejaVu е еден од најпрепознатливите брендови во гастрономијата во Македонија. Поред…