Бајка | Trendseteri
Menu

Најубава „Бајка“

Најсреќниот ден во животот конечно како во „Бајка“

 

Во прекрасен амбиент во природата кон периферијата на Скопје, Ресторанот „Бајка“ ќе биде неспоредливо место за незаборавни моменти на вашата свадбена веселба.

Со многу љубов кон секој детаљ успеа сопстевникот да согласи модерна архитектура со елеганција.

Погледнете ја галеријата за да дознаете што ќе нуди „Бајка“ по неговото завршување на градежните активности.

кликни тука за галеријата

За повеќе информаци барајте на 077 404-918