Прикаски од градот | Trendseteri
Menu

Tag: Прикаски од градот

Кога ќе почувствувате дека…

19144
Размислете дека може сте само на погрешно место   Кога ќе почувствувате дека не припаѓате во одредена група на…

Кога последен пат си…

3350
Онака слично како што ги сакаш другите… …да си кажуваш секојдневно дека се сакаш, да се прашаш како си…

Одберете го вистинскиот совет

17224
Дилемата создава потреба од дополнително и различно мислење   Често се бара совет од пријатели и луѓе кои се…

Животот е еден

2246
Каков би бил човекот без општествените маргини?   Човечкото суштество се смета за паметно и способно.  Неверојатно е тоа…