Предлог-маникир за гламурозни нокти | Trendseteri
Menu

Предлог-маникир за гламурозни нокти

Блеснете во викендов кој доаѓа со совршени светкави нокти

 

Експериментирајте. Одберете неколку интересни лакови, задолжително земете и светкав прав во неколку бои и безбоен лак. По желба додадете монистри и најразлични додатоци за нокти. Не ја штедете креативноста и трудот – сиот вложен напор ќе биде забележлив.

Во продолжение погледнете креативни идеи, блеснете и бидете гламурозни во викендов кој доаѓа.