Портрет од коса во чест на нашиот Тоше Проески | Trendseteri
Menu

Портрет од коса во чест на нашиот Тоше Проески

Во чест на овој ден: портрет за нашиот Тоше Проески, чиста уметност

 

Уметноста не познава граници, а имагинацијата и талентот создаваат импресивни дела. Токму таков пример е уметноста која ја создава дамата Светлана Зуламоска Гроздановска, која освен што ги разубавува своите клиенти во фризерското студио и make up, од нивните остатоци од коса создава портрети какви не сме виделе досега.

Во чест на овој ден таа направи портрет за нашиот Тоше Проески, чиста уметност.
Секоја чест.