Мила Москов со "Fire" на детска евровизија 2019 | Trendseteri
Menu

Мила Москов со “Fire” на детска евровизија 2019

Нашата претставничка за детска евровизија

 

Мила Москов која има 14 години годинава ја претставуваше Македонија на детската евровизија 2019 во Полска. Со одличен стајлинг и сценски настап, денес Мила не претстави во најдобро светло.

Погледнете како изгледаше настапот на Мила…