Хороскоп - Јарец | Trendseteri
Menu

Јарец

Јарец

 

22. Декември – 20. Јануари

 

Јарец – жена

Таа е родена за да се стреми кон врвот. Нејзината стратегија е: чекор по чекор со целта во поглед. Таа чекори по својот пат со промисленост, истрајност, самодисциплина и упорност.
Љубовта ја сфаќа многу сериозно. Пред сè во партнерот бара заштита и безбедност. Кога ќе го најдат тоа, не само што се невеојатно верни, туку и до израз може да дојде нивната емоционална страна.

 
Јарец – мажи

Работлив, трпелив и реален. Јарецот сака сите области во неговиот живот да бидат подредени и со видлива структура. Кога се работи за достигнувањето на своите цели, ништо не е оставено на случајноста.
Исто така и при изборот на партнер, тој има јасна идеја што очекува од партнер кој му е еднаков. Тој не дозволува некој со флерт да го заврти околу малиот прст. Хајдобро си одговара со жена полна со живот која ќе го предизвика и ќе му ја покаже убавата страна на светот.