Дизајни на нокти за Halloween | Trendseteri
Menu

Дизајни на нокти за Halloween

Интересни дизајни на нокти за Ноќта на Вештерките

 

Се ближи популарниот американски празник, Ноќта на Вештерките – Halloween кој традиционално секоја година се празнува ноќта помеѓу 31 Октомври и 1 Ноември. Маскирање во најразлични костими и стилови, детали кои ја прават оваа ноќ популарна насекаде низ светот. Симболот е тиквата. Доколку сакате да го одбележите празник, тоа можете да го направите и со вашите нокти. Ќе почнеме од нив, а подоцна ќе пишуваме и за предлог костими и стилови за вашата коса.

Погледнете ги овие креативни стилови на нокти, од кои ќе извлечете инспирација за вашите.