Хороскоп - Близнаци | Trendseteri
Menu

Близнаци

Близнаци

 

21. Мај – 21. Јуни

 

Близнаци – жени

Таа не сака ништо повеќе отколку постојана разноличност. Нејзиниот опуштен, спонтан и секојдневен стил прави лесно да се запознае со нови и интересни луѓе.  Нивната љубопитност ги доведува до интересни активности.
Во врска, досадните личности немаат шанса. Тие посакуваат партнер кој е интелектуално созреан и највачно од сè, да не ја ограничува. Таа не сака сентиментализам.

 

Близнаци – мажи

Тој е комуникативен, има многу интереси и силна перцепција. Со сцојот шармантен и забавен пристап, тој секогаш е допредојден гостин. Тој е комуникативен, но при изборот на партнер има проблеми. Хеговата идеална партнерка сака разноликост, исто како него. Тој верува дека за да ја најде вистинската жена, постојано треба да биде во потрага. Тој навистина не е романтичар.