Ангелите воскреснуваат - Најдоброто за на крај | Trendseteri
Menu

Ангелите воскреснуваат – Најдоброто за на крај

„Angels Cafè“ со неверојатна Opening Fiesta


Летото полека изминува, журките стивнуваат, а најдоброто останува за на крај!

По 4 години пауза, повторно се отвара реперот за угостителството во Македонија и недостижното кафуле, Angels Cafè во Штип.

Познатиот мост е минато. Повеќе од една година работа, најдобрите, очекувано,  го направија најдоброто.

Светлина во монотоното сивило во угостителството како што им доликува на „Ангелите“.

Од 28. август, 7 дена ќе биде Штип центар на забавата, центар на трендсетерите.


20 изведувачи, распоредени во 7 дена. Домашни и странски ДЈ-и како и неколку интересни бендови со жива свирка.

Во петок, сабота и недела работното време ќе биде до 3 часот, а останатите денови до 1 по полноќ.

Бидете дел од незаборавната журка. За повеќе информации, кликнете ТУКА

Погледнете го новиот стил на Angels Cafè кое вè очекува на најдобрата забава досега.