Љубов | Trendseteri
Menu

Tag: Љубов

Љубов од срце

9847
Никој досега не ја убил љубовта со срцето, а со главата – многумина Најлошо е кога луѓето се сакаат,…

Човекот кој не те…

8775
Човекот кој не те гледа со очи, туку со душа. Тој што ќе те допре без да те пипне.…

Не ги уништувајте луѓето…

11004
Не може да ми влезеш во животот, да ми станеш сè и едноставно да изчезнеш Луѓето кои знаат да…

Бидете му партнер на…

5608
Партнерот е повеќе отколку дечко/девојка или брачен сопружник Од партнерот немој да бараш ништо повеќе освен да ти биде…

Искрена љубов

9472
На крајот од денот не доаѓа оној кој го чекаш, туку оној кој се грижи Високи потпетици, совршен кармин…

Овие женски квалитети се…

8975
Секој маж сака убава и атрактивна жена, но овие квалитети ја прават неодолива Секако, секој маж сака убава и…

Ако некогаш се заљубиш…

8884
Совет, дали личноста за која чука срцето е вистински избор. Упатството на Мика Антиќ за вистинската љубов: Ако некогаш…

Кога ќе ви го…

12705
Секогаш ни велеле дека времето лечи се. Па и не е баш така. Времето ништо не лечи! Секогаш ни…

Љубов, љубов и само…

8496
Фотографии за Валентајн што ќе ве разнежнат Речиси во целиот свет денес се одбележува Денот на вљубените, а каде…

Љубов

5124
Единствената дефиниција за вистинска „љубов“ Љубов. Колку сложена, толку едноставна. Ја дефинираме со помош на само два збора: грижа…