Цитати | Trendseteri
Menu

Tag: Цитати

Најмудрите цитати на сите…

18759
Цитати од луѓе кои ја пишувале историјата Овие одбрани зборови на мудроста се едни од најмоќните и најмудрите на…

12 мудри совети за…

10978
Една од најсексепилните жени на планетата Ѕвезда на италијанскиот филм и една од најсексипилните жени во светот, Monica Bellucci,…

Steve Jobs – Цитати…

6293
Оние кои ве сакаат никогаш нема да ве остават, затоа што дури и да имаат 100 причини да си…

Така велеше Коби –…

11513
“Најважна работа е да се потрудите да ги инспирирате луѓето за да бидат најдобри во она со што го…

Најдобрите цитати на Дензел…

5266
“Шансите кои ќе ги искористите, луѓето кои ќе ги запознаете, луѓето што ги сакате, вербата која ја имате. Тоа…

Најмоќни филмски цитати со…

8481
5 филмски цитати за мотивација – Остварете ги своите соништа   Секој од нас има свои соништа и планови…