евровизија | Trendseteri
Menu

Tag: евровизија

„Here I stand“

4443
Одбрана е евровизиската песна за Васил! „Here I stand“ е насловот на евровизиската песна со којашто македонскиот претставник Васил…

Тамара во нашите срца

2984
„Proud“ – Горди на тоа што го направи Не е наше да судиме за начинот како се гласаше, но…

Погледнете го спотот на…

3340
  Евровизискиот хит „Dance Alone“ на Јана Бурческа   Како што претходно најавивме, вчера беше промовиран  видеозаписот за нашата…