Тамара во нашите срца | Trendseteri
Menu

Тамара во нашите срца

„Proud“ – Горди на тоа што го направи


Не е наше да судиме за начинот како се гласаше, но дефинитивно може да се гордееме со Тамара.

По второто место од страна на поединечните држави чии гласови се создаваат од стручно жири и телевотинг, новиот и дополнителниот модел на гласање преку апликација од мобилен, „Duncan Laurencе“ од Холандијасо со песната „Arcade“ е големиот победник на овогодишната евровизија пред Шведска. Македонија заврши со досега најдобриот пласман на евровизија на 8то место.