Хороскоп - Скорпија | Trendseteri
Menu

Хороскоп – Скорпија

Љубовен хороскоп за Скорпија – месец март 2018та

 

Скорпија 23.10 – 22.11

За неуморните Скорпии овој месец носи изобилство од задоволства на емотивен план. Поголем дел од планетите во движење во овој месец ќе се движат во вашето на емотивни врски, па од таа причина желбата за делување на емотивен план се буди заедно со почетокот на месецот. Во втората половина од месецот Скорпиите ги очекува реализација на возбудливи, но и интензивни љубовни искуства. Љубов преку пријател, или пријателство кое ќе прејде во љубовна врска е една од најважните состојби која Скорпиите ќе имаат за задача да ја препознаат. Токму кулминацијата на настаните и полната Месечина ќе се случи во вашето поле на пријателства и контакти преку истите, па голема е веројатноста во тие денови да откриете и дознаете нешто што од страна на ваш пријател било прикриено во врска со ваши одлуки на емотивен план.

Поволни датуми: 6,7,26 и 27.
Неповолни датуми: 1,2,30 и 31.