Овен | Trendseteri
Menu

Овен

Љубовен хороскоп за Овен – мај

 

Брзите и енергични Овни во овој месец ги очекуваат емотивни познанства и контакти на кратко патување, особено ако патувањето е благодарение на професионален ангажман. Нагласеноста на полето на кариера и финансии кај овие претставници го фрла фокусот на вниманието на контактите стекнати преку работа. На средината на месецот треба да внимавате на проблеми кои доаѓаат преку близок пријател, во облик на информација која нема да биде проверена, а може да ви го разниша емотивниот однос. Полната Месечина на крајот од месецот носи расчистување на оние односи кои се на тенок мраз, додека младата Месечина на средината од месецот носи бурна авантура и почеток на емотвна приказна која може да трае подолго.

Поволни датуми: 2,3,20 и 21.
Неповолни датуми: 13,19 и 25.

ВРАТИ СЕ НА ПРЕГЛЕД  – ХОРОСКОП