Хороскоп Рак | Trendseteri
Menu

Хороскоп Рак

Бизнис хороскоп Близнаци – Април 2018

 

Раковите во овој месец ќе имаат успех во оние области кои вклучуваат тимска работа, соработка со невладини организации, како и секој облик на надворешна соработка субвенционирана од меѓународни оранизации. Поволен ќе биде месецот и за оние чија работа е поврзана со медиуми, јавни настапи, како и оние кои работат во правниот сектор. Областа во која ќе треба да бидат внимателни е онаа која вклучува озајмици или било каков облик на работа со туѓи финансии. Оние, пак, кои ќе инвестираат во својот труд почнувајќи од овој месец па наредни пола година, ќе им донесе финансиски бенефит на подолгорочен план.

Втората половина од месецот носи успореност на повеќе сегменти, па така и на професионалниот. Имајте предвид дека клучните одлуки за финансиите или долгорочните планови, ќе треба да ги донесете пред 18ти Април во интерес на тоа да бидат успешно реализирани. Последната недела од месецот е исклучително неповолна за нови инвестиции.

Поволни датуми: 12,13,21 и 22.
Неповолни датуми: 18,26 и 27.

 

Овен   Бик   Близнаци   Рак

 

Лав   Девица Вага  Скорпија

 

Стрелец  Јарец  Водолија  Риби