Близнаци | Trendseteri
Menu

Близнаци

Љубовен хороскоп за Близнаци – мај

 

За Близнаците, иако е ова месец во кој започнуваат нивните родендени, мај нема да им донесе многу поволности на емотивен план. Голем дел од оние односи кои се нестабилни, веќе во првата половина од месецот ќе бидат расчистени. Особено оние односи кои се паралелни, тајни или на некој начин далеку од очите на јавноста ќе бидат ставени на испит кој до крајот а мај ќе донесе до конечни одлуки со кои овие претставнци не биле подготвени да се соочат. Периодот после 21ви мај ќе биде поактивен, воедно и поисполнет со прилики на емотивен план. Оние кои врските или контактите ќе ги започнат или реализираат преку работа, ќе можат да бидат спокојни. Во споротивно, останатите слободни претставници ги очекува само авантура.

Поволни датуми: 16,17,20 и 21.
Неповолни датуми: 2,3,29 и 30.

ВРАТИ СЕ НА ПРЕГЛЕД  – ХОРОСКОП