Maxifit | | Trendseteri
Menu

Tag: Maxifit

Новиот фитнес тренд кој…

6643
Новиот фитнес тренд со кој се опседнати славните Изгледа чудно, но навистина делува Колку навистина делува можете сами да…

Како до добро оформено…

6978
Слабеење и обликување на телото во експресно време Ефикасен начин за слабеење и воедно обликувње на вашето тело е…

Добро оформено тело како…

7921
Најмоќниот тренинг – Maxifit XBody ЕМС   ЕМС или електро-мускулна стимулација е иновативна фитнес технологија и ефикасен тренинг за…

Револуционарен начин на слабеење

6165
Прво MAXIFIT XBODY студуо со електро-мускулна стимулација во Македонија   ЕМС или електро-мускулна стимулација е иновативна фитнес технологија која…