Добро оформено тело како од „електрана“ | Trendseteri
Menu

Добро оформено тело како од „електрана“

Најмоќниот тренинг – Maxifit XBody ЕМС

 

ЕМС или електро-мускулна стимулација е иновативна фитнес технологија и ефикасен тренинг за оние кои немаат време за конвенционална теретена.

УБАВИНА И ИЗГЛЕД
ФИТНЕС И СПОРТ
ЗДРАВЈЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЈА

Предности на Maxifit ЕМС тренингот

  • Заштедува време, а сепак загарантирано ја постигнувате посакуваната цел
  • 20 минутно вежбање со XBODY е еднакво ефикасно како и 3 тренинзи од 90 минути со средна тежина
  • Погоден за сите возрасти и физичка подготвеност – без разлика дали сте почетник или спортист
  • Загарантирано зголемување на кондицијата и издржливоста за околу 70%
  • Вежбањето со електро-мускулна стимулација има до 18 пати поголем ефект од конвенционалниот начин на вежбање во теретана
  • Намалување на болката во грбот или исчезнување на истата кај дури 88% од испитаниците
  • Зголемена максимална издржливост за краток период
  • Потрошени калории по тренингот 500kcal, меѓу 4-6 часа 1200kcal, меѓу 24-48 часа до 4000 kcal.

 

Сето ова се случува за време на тренинг од 20 минути за само 2 пати неделно (и 10 минути масажа после секој тренинг).

Закажете веднаш пробен тренинг!

Контакт:
Facebook

Теллефон 071875874
www.maxifit.mk