gostivar | Trendseteri
Menu

Tag: gostivar

Саат кула – Гостивар

5563
  Саат Кула – Симболот на Гостивар   Саат кулата е еден од најзнаменитите и препознатливи објекти во Гостивар.…

Ново урбано место во…

4538
Кафе клуб “People”- мост до ново урбано живеење во Гостивар   На големо задоволство на сите млади луѓе кои…