Chanel | | Trendseteri
Menu

Tag: Chanel

Како милион долари, во…

3403
Блејк Лајвли, заблеска на модната ревија во Њујорк На ревијата на Шанел, што се одржа во музејот на уметност…

Chanel – нема да…

2053
Крај на една ера, Chanel е првата луксузна модна куќа која нема повеќе да користи животинска кожа и крзно…