#Џин-тоник | Trendseteri
Menu

Tag: #Џин-тоник

Најдобрите видови на џин

3532
За перфектен џин-тоник   Џинот претставува стар жесток пијалак измислен од страна на Холанѓаните во 1500 година. Џинот се…

Дали знаете дека постои…

1663
Оваа сезона чајот со вкус на џин-тоник ќе биде вашиот фаворит   Со доаѓањето на ладните денови, природно е…