Миа Костова | Trendseteri
Menu

Tag: Миа Костова

ДНК и Миа Костова…

1814
Нова песна и видео спот на ДНК Дуото ДНК имаат нова песна со наслов “Ние”.  Композицијата е на веќе…

Миа Костова во одбрана…

4860
Миа Костова: Да ви се напљукам у тој лажен национализам, ја ругате Тамара, а немате три грама школо Статус…

Што сака Миа

13784
Погледнете што точно посакува Миа Костова   – Од ретро ствари, сакам филтри, ретро цвикери, некад сакам и ретро…