Ева Соколовска | Trendseteri
Menu

Tag: Ева Соколовска

Ева Соколовска повторно се…

10125
9-годишната гимнастичарка Ева освои златен медал во Германија   Ева Соколовска која има само 9 години се закити со…

Феномен од девојчиња, светски…

3039
Ева по стапките на сестра и Илина – Вроден талент за гиманстика   Малата Ева Соколовска  само на 6…