Необична Gucci чанта за вечерни излегувања | Trendseteri
Menu

Необична Gucci чанта за вечерни излегувања

Бидете различни и бирајте уникатни чанти


Чантата наречена Тифоса, од модната куќа Гучи е вистина впечатлива. Може да се носи и во рака и на рамена, а доколку посакате да поиграте кошарка исто така ќе ви послужи.
 
Чантата има топчест облик, направена е од црвена кожа и има речиси невидливо ГГ лого. Со оглед на тоа што не собира многу работи, сигурно не би ја носеле на работа, но затоае идеална за вечерни изглегувања.

Photos: Gucci