За мајки со стил! Елегантни фустани за мајките на младоженецот и невестата | Trendseteri
Menu

За мајки со стил! Елегантни фустани за мајките на младоженецот и невестата

За мајки со стил! Елегантни фустани за мајките на младоженецот и невестата

 

 

Свадбата претставува една од најрадосните и долгоочекуваните настани не само за невестата и младоженецот, туку и за нивните родители. И затоа изборот на нивната облека за овој настан никако не смее да биде погрешен.

Ние ви издвоивме неколку модели на фустани кои би можеле да послужат како инспирација за совршен избор…