Вера Хаган – згодната штипјанка со светска слава | Trendseteri
Menu

Вера Хаган –  згодната штипјанка со светска слава

Вера Хаган –  згодната штипјанка со светска слава

 

 

 

Вера Хаган е една од ретките македонки која што воопшто не се срами да ги покаже своите атрибути.

Хаган е моделка од Штип, која веќе има големо искуство со позирањето, а својата кариера, покрај во Македонија, ја гради и надвор од државата со неколку успешни проекти зад неа.

Вера Хаган е една сосема уникатна, згодна, дива, сензуална и шармантна девојка на која што ѝ претстои навистина успешна светска кариера!