Амбасадата на САД со прослава за 4. Јули | Trendseteri
Menu

Амбасадата на САД со прослава за 4. Јули

Задолжително „Фармерка“

 

Амбасадата на САД го прослави денот на независноста во Скопје. Поканети беа политичари, естрадата и бизнис елитата. На поканата беше децидно наведена гардеробата т.е. дрескод за прославата „Jeans required“.

Убаво е што се гледаат во моменталната ситуација во Македонија политичира од сите политички партии, каде што не се навредуваат и плукаат едни со други.

Но тоа е друга тема.

Не именуваме никого. Не фаворизираме партија. Сèто тоа, бидејќи модата не е зависна од политичката припадност.

Се потрудивме да ги процениме стиловите и аутфитот на проминентните гости. Некој успешно, но за жал и многу промашени појави.

Проценете сами

Кликни тука за галеријата и коментари