Топол и тренди викенд во Октомври | Trendseteri
Menu

Топол и тренди викенд во Октомври

Искористете го последниот викенд од Октомври

 

Искористете го овој викенд најдобро што можете. Со оглед дека се работи за последниот викенд од Октомври, ова е и воедно последниот вака топол викенд што претстои.

Нурнете во вашиот гардеробер и одберете си ги најлежерните парчиња облека кои ги имате во него. Бидете едноставни. Дотерајте се и излезете со пријателите на кафе, појадок, пијачка… Викендов е само ваш.