iphone | Trendseteri
Menu

Tag: iphone

Samsung Galaxy S9 почнува…

24605
Samsung Galaxy S9 почнува со производство за да се натпреварува со iPhone 8   Јужнокорејскиот гигант тукушто ги претстави…

Новиот iPhone 8

1783
Новиот iPhone 8 во продажба тек од 2018?   Кога почнавме да ги примаме сите веродостојни информации за новите…

iPhone7

1894
  Пристигна новиот iPhone7 во Македонија   Конечно новиот iPhone официјално во Македонија! iStyle кој е единствен официјален дилер…