Dolce & Gabbana | Trendseteri
Menu

Tag: Dolce & Gabbana

Како мајката, така ќерката

2741
„Deva Cassel“, ќерката на „Monica Bellucci“ во нова кампања на „Dolce Gabbana“ Преубава како мајкаси, „Monica Bellucci“ и привлечна…

Dolce & Gabbana -кампања…

4055
За својата кампања, брендот ангажирал дури 7 различни фотографи… Сепак мора да признаеме дека нивната кампања е интересна, а…

Долче и Габана го…

2833
  Џинсот се враќа во мода   Модната куќа “Долче и Габана“ оваа сезона го вратија стариот добар џинс,…