Dolce & Gabbana -кампања за пролет/лето 2019 сезона | Trendseteri
Menu

Dolce & Gabbana -кампања за пролет/лето 2019 сезона

За својата кампања, брендот ангажирал дури 7 различни фотографи…


Сепак мора да признаеме дека нивната кампања е интересна, а во неа учествуваа и нови и познати лица, Хелен Кристенсен, Ешли Грам, Ева Херцигова, Карла Бруни, Моника Белучи и многу други.
 
Кампањата е снимена по шарените улици на Италија.
 

Photos: Dolce & Gabbana