#Bershka | | Trendseteri
Menu

Tag: #Bershka

Селин Дион го претстави…

3336
Платформата покажа како ќе изгледа шопингот во иднината   Музичката дива Селин Дион отсекогаш претставувала модна камелеонка. Од нејзиниот…