#фенди | Trendseteri
Menu

Tag: #фенди

Нова ера на Фенди…

3678
Фенди кампања 2020   Легендарниот моден дизајнер Карл Лагерфилд беше креативен директор на италијанската модна куќа Фенди од 1965…