Тамара Тодевска | Trendseteri
Menu

Tag: Тамара Тодевска

Тамара Тодевска со нов…

1902
Тамара повторно се враќа на европската музичка сцена   После неколкумесечната пауза, Тамара повторно се враќа на европската музичка…

Миа Костова во одбрана…

4862
Миа Костова: Да ви се напљукам у тој лажен национализам, ја ругате Тамара, а немате три грама школо Статус…

10 факти кои ги…

3130
Како странските медиуми ја претставија Тамара Од факти за нејзиното семејство и деца до детали кога и како ја…