Тамара Тодевска со нов хит – "Monsters" | Trendseteri
Menu

Тамара Тодевска со нов хит – “Monsters”

Тамара повторно се враќа на европската музичка сцена

 

После неколкумесечната пауза, Тамара повторно се враќа на европската музичка сцена со нова песна насловена како “Monsters”. За оваа песна Тамара соработуваше со истиот тим кој работеше на евровизиската Proud. Тамара премиерно ја изведе песната како дел од албанскиот фестивал, кој се одржа во Тирана.

Музиката е дело на Роберт Билбилов, Дарко Димитров и Лазар Цветковски, а текстот го напиша Коста Петров.