Роберт Димитров | Trendseteri
Menu

Tag: Роберт Димитров

Robert Dimitrov

123265
Успешен бизнисмен, водечки трендсетер – Кратко…Роби-Телекабел   Имавме привилегија да добиеме ексклузивно интервју од еден од најуспешните бизнисмени во…

Роби Телекабел – Мангуп…

29458
Роби „Телекабел“ – Уникатен и секогаш тренди   Неговото име е Роберт Димитров-Роби сопственик на „Телекабел“ и според нас…