#Ретро стил | | Trendseteri
Menu

Tag: #Ретро стил

Волнени чорапи и сандали?

3908
Брендот Coach со нова колекција   Иако долго време се сметаше за модно промашување, комбинацијата чорапи-сандали веќе неколку сезони…