#Мекдоналдс | | Trendseteri
Menu

Tag: #Мекдоналдс

Првата колекција на McDonald’s

1363
McDonald’s полека влегува и во светот на модата   Токму за време на празниците и предновогодишната еуфорија, Мекдоналдс ја…