Магда Бутурим | Trendseteri
Menu

Tag: Магда Бутурим

Фустанот кој го носи…

6932
Елегантен фустан на познатата дизајнерка од нејзината колекција пролет/лето 2020   Популарната дизајнерка од Полска, Магда Бутурим која се…