#Златко Јовановски | | Trendseteri
Menu

Tag: #Златко Јовановски

Дизајнерски маски за здравствените…

6806
Златко Јавоновски како пример кој треба да го следат многу други   Додека големи компании ја злоупотребуваат моменталната ситуација…

Златко Јовановски JZJ

7641
Контроверзниот дизајнер кој ја креира високата мода во Македонија   Еден од нашите најпознати дизајнери Златко Јовановски или познат…