#Дензел Вашингтон | | Trendseteri
Menu

Tag: #Дензел Вашингтон

Најдобрите цитати на Дензел…

4621
“Шансите кои ќе ги искористите, луѓето кои ќе ги запознаете, луѓето што ги сакате, вербата која ја имате. Тоа…