Грејс Кели | | Trendseteri
Menu

Tag: Грејс Кели

Незаборавни жени во незаборавни…

5537
Иконски фустани кои ќе ги паметиме засекогаш   Познатите дами отсекогаш ни биле инспирација за модниот изглед и заедно…