#голф8 | Trendseteri
Menu

Tag: #голф8

Во живо: Светската премиера…

4243
Новиот Голф 8   Вистинска еволуција во дизајнот на надворешноста на новиот Volkswagen Golf, но истовремено и супер хај-тек…