Во живо: Светската премиера на Голф 8 | Trendseteri
Menu

Во живо: Светската премиера на Голф 8

Новиот Голф 8

 

Вистинска еволуција во дизајнот на надворешноста на новиот Volkswagen Golf, но истовремено и супер хај-тек и супер-модерен ентериер.

Погледнете ја премиерно, во живо промоцијата на новиот Голф 8…